Deschiderea sezonului de colinde

12 Decembrie 2019

                Cu toții așteptăm Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului, o perioadă plină de semnificații religioase, printre care și colindele. Ele sunt încărcate de o frumusețe și o duioșie extraordinară, fiind parcă un pansament pentru suflet.

                Prin colinde se exprimă iubirea și recunoștința creștinilor pentru darul dumnezeiesc al Întrupării Fiului și Cuvântului lui Dumnezeu pentru mântuirea noastră, a tuturor. Ele sunt cântate, nu rostite pentru că se adresează și minții și sufletului.

                Bucuria din sufletele noastre e mare pentru că an de an, ne pregătim cu intensitate maximă pentru a transmite enoriașilor parohiei și tuturor invitaților dragostea Nașterii Domnului prin glasul nostru, al corului parohiei "Copii ai aceluiași Dumnezeu". Acest lucru s-a întâmplat duminică, 8 decembrie, când credem că am bucurat sufletele credincioșilor participanți la Sfânta Liturghie. În seara aceleeași zile, pe scena Casei de Cultură "Ion Creangă", am deschis programul  festivalului de colinde al Corurilor parohiale organizat de Protopopiatul Târgu Neamț.

               Vă invităm să ne fiți alături și duminică, 15 decembrie, la ora 16:00, în Casa Socială Sfântul Apostol Andrei, din parohia Boiștea pentru a ne fi alături la cea de-a VI-a ediție  a concertului de colinde unde vor fi prezente 9 coruri ce vor avea cu siguranță o prestație deosebită.