Tabăra de vară ”Chipul Lui Dumnezeu oglindit în chipul meu de copil„

11 Septembrie 2020

Anul acesta, tabăra s-a desfășurat diferit fața de anii precedenți având în vedere perioada în care ne aflăm, în condiții deosebite generate de efectele pandemiei.

Spre deosebire de anii trecuți, în anul acesta am urcat de dimineață pe deal, desfășurând activitățile pregătite de moderatori iar mai apoi, seara, am coborât. Activitățile au fost diverse și le-am desfășurat în aer liber. Cele mai semnificative sunt: Drumeție prin pădure, Concurs de supraviețuire, Turiști prin România, Rugăciunea în viața noastră,  Întrebări pe care și le pun tinerii, Redescoperirea comunicării prin citirea citatelor ce au ca scop dezvoltarea fizică și personală, comunicarea, dar și relaxarea. Bineînțeles, nu am uitat nici de rugăciune care este cea mai importantă în viața noastră și cu care pornim în suflet mereu.

Cu speranța că in anii următori vom revenii la normalitate și cu credința că Dumnezeu ne va ajuta să depășim cu bine această perioadă dificilă, ne-am bucurat de 3 zile de relaxare în aer liber și de faptul că, de pe Dealul Măgura Boiștea, Dumnezeu ne va auzi rugăciunile și va vindeca lumea de tot răul.