Pelerinaj în zona Brașov-Argeș-Sinaia

20 Iunie 2019

                    O bucurie deosebită pentru noi, grupul catehetic "Copii ai aceluiași Dumnezeu" o reprezintă an de an, pelerinajul, având anul acesta traseul Brașov-Argrș-Sinaia, desfășurat în perioada 30 aprilie- 2 mai.

                    Am plecat entuziasmați și dornici de a vizita locuri noi și de a ne încărca emoțional cu trăiri de nedescris atunci când ne întâlnim cu Hristos în locuri sfinte. La fiecare sfânt locaș corul catehetic "Copii ai aceluiași Dumnezeu" a interpretat cu multă dragoste cântări specifice învierii Domnului. 

                   În prima zi am vizitat sfânta Mănăstire Cașin, Mănăstira Codreanu și Mănăstirea Chichiș iar seara, ne-am cazat la Mănăstirea Caraiman, loc minunat ce ne-a înfățișat o parte din frumusețile acestei țări.

                      În cea de-a doua zi am vizitat Mănăstirea Sâmbăta de Sus, dar și locuri istorice, respectiv Castelul Bran și Biserica Negră.  

                      Cea de-a treia zi a început prin participarea tuturor la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Caraiman, împunătorul Castel Peleș și Mănăstirea Curtea de Argeș.

                      Pelerinajul s-a încheiat prin vizita emoțională a Mănăstirii Nămăiești, unde putem spune că Dumnezeu a făcut o minune ca măicuțele să zăbovească mult, fiind în ajun de hram al Izvorului Tămăduirii. Dragostea cu care ne-au întâmpinat și cea pe care am simțit-o și noi ne-a făcut să avem o mare mulțumire sufletească a împlinirii acestui pelerinaj.