Marșul pentru viață

8 Aprilie 2022

           Cu ajutorul lui Dumnezeu copiii grupului catehetic ”Copii ai aceluiași Dumnezeu” , coordonat de părintele paroh Trofin Gheorghe, au luat parte și anul acesta la Marșul pentru Viață . 

           Marșul pentru viață a avut loc în Târgu Neamț pe data de 26 martie, iar odată ajunși în fața liceului ”Vasile Conta” ne-am alăturat celorlalți participanți ai marșului alături de care am mers la Casa de Cultură” Ion Creangă” unde am susținut pe scenă un program artistic foarte bine pregătit. Acesta a fost alcătuit dintr-o melodie a cărei linie melodică si versuri au fost compuse chiar de noi, având un mesaj potrivit evenimentului. După încheierea momentului artistic a avut loc o conferință susținută de către părintele Damaschin. 

          Scopul principal al „Marşului pentru Viaţă” îl reprezintă susținerea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Totodată, este o afirmare a familiei tradiționale și a valorilor acesteia, care sunt temelia unei societăți solide și sănătoase.