Început de an școlar în pandemie

6 Octombrie 2020

                    Fiecare început este bine să fie binecuvântat, cu atât mai mult un început de an școlar. Așadar, duminică 13 septembrie, părintele paroh s-a rugat împreună cu toți elevii ( preșcolari, elevi sau liceeni) prezenți la Sfânta Liturghie, citind rugăciuni pentru luminarea minții, izbăvirea de tot răul și binecuvântarea tuturor celor implicați în educație.

                    Începutul de an școlar este mereu așteptat cu bucurie dar și cu emoție de către toată lumea, mai ales de către elevi, cadre didactice, părinți. Prima zi de școală în plină pandemie, cu mască și cu distanțare fizică pentru prevenirea răspândirii virusului a făcut ca elevii și cadrele didactice, la indemnul părintelui, să se roage cu mai multă credință pentru îndepărtarea bolii și revenirea la normalitate, la viața liniștită pe care o aveam, la momentele când colegii se puteau îmbrățișa, ajuta și sprijini și fizic, nu doar moral. 

                   Nădăjduim ca Bunul Dumnezeu să asculte toate rugăciunile înălțate cu evlavie de către părintele nostru și de către toți elevii, părinții și cadrele didactice, să ajungă la Cel ce este ” Calea, Adevărul și Viața” și să fie finalizat cu sănătate și reușite anul școlar ce tocmai a început.