Fărâmi de suflete scrise pentru părinți

20 Octombrie 2020

                           Deoarece nu am putut susține proiectul nostru anual dedicat părinților, în special mamei,  în acest an, pentru a putea compensa și a le transmite în continuare sentimentele noastre, am organizat o activitate prin care copiii grupului catehetic ”Copii ai aceluiași Dumnezeu” le-au adresat scrisori părinților.

                            Poate nu toți reușesc să exprime ceea ce simt și gândesc in mod direct, dar aceste scrisori foarte sincere exprimă prin cuvinte aproape la fel de multe sentimente câte ar putea exprima un zâmbet sincer de copil. Fiecare dintre noi, de la cei mai mici care abia încep să descopere lumea, până la cei care anul acesta termină liceul, sentimentele au fost atât de profunde încât cu siguranță vor ajunge la inimile părinților și vor rămâne captive acolo timp îndelungat.

                            Ne dorim ca citind ca citind mărturisirile lor, în sufletul fiecăruia să apară cel puțin o schimbare și să conștientizăm importanța și impactul pe care îl are timpul și iubirea pe care părinții îl acordă zi de zi copiilor. De asemenea, ar fi tare frumos, ca în urma lecturării să încercăm să le facem părinților o mică bucurie (să le dăruim o floare, un zâmbet, o îmbrațișare), să le mulțumim și să le transmitem cât de mult îi iubim.